Talvilomaviikko on ohitse ja maanantaina 28.2. Numon toiminta käynnistyy taas täydellä teholla. Koronapandemian tasaantumista edistetään Numossa edelleen maskisuosituksella, huolellisella käsihygienialla ja välttämällä jonojen ja tungosten muodostumista.

Monikon toimitiloissamme ovikoodi on uusittu ja uusi koodi lähetetty oppilaille ja huoltajille sähköpostitse.

Vihdoin myös konsertti- ja soittajaistoiminta on käynnistynyt. Numolla on kevätkauden aikana useita hienoja konsertteja Monikkosalissa. 10.3. Numon jousiorkesteri Camerata Numo ja opettajista koostuva jousikvartetti säestävät opiston pitkälle ehtineitä oppilaita Nuorten solistien konsertissa. 14.4. Pianistien konsertissa esiintyvät Numon piano-oppilaita ja -opettajia. 27.4. Monikon lava on varattu musiikkiopistosta valmistuvan Lassi Eskolan pianokonsertille ja 28.4. Vappukonsertille. 7.5. on vuorossa Numon kuorojen konsertti ja 23.5. perinteinen kevätkonserttimme La Primavera.

Konserteissa käyminen on erittäin tärkeä osa musiikin harrastamista ja oppimista. Toivon niin oppilaiden kuin huoltajienkin käyvän aktiivisesti Numon tapahtumissa. Numo kantaa huolta nurmijärveläisestä musiikkielämästä ja on sen keskeisin toimija. Ilman vankkaa yleisöpohjaa ja kasvavaa konserttimusiikin harrastajien joukkoa ei musiikkielämä voi missään kukoistaa.

Tuomas Mali

Rehtori, Numo

fiFinnish