Tule harrastamaan Hyvänmielen Pianokouluun!

Hyvänmielen Pianokoulu toimii Nurmijärven musiikkiopiston vapaalla osastolla. Jos musiikkiopiston pääsykokeiden kautta ei ole auennut paikkaa, jos kokeiden ajankohta on jäänyt huomaamatta tai jos ne ujostuttavat liikaa, on olemassa vaihtoehto: Hyvänmielen Pianokoulu. Se tarkoittaa tavallista väljempää tapaa opiskella pianonsoittoa. Eteneminen tapahtuu kunkin opiskelijan omin ehdoin, ja omaksi ja perheen iloksi harrastaminen on riittävä tavoite. Toisaalta Hyvänmielen Pianokoulu on myös ponnahduspaikka sellaiselle oppilaalle, joka mahdollisesti tulevaisuudessa haluaa osallistua musiikkiopiston pääsykokeisiin.

https://youtu.be/VgoRxhs-gXo

Soittotunneille voi tulla pelkän kiinnostuksen perusteella. Erityisiä musiikillisia taipumuksia ei pidetä Hyvänmielen Pianokouluun pääsemisen vaatimuksina, vaan pääasia on halu oppia. Perheen tuki on tietysti tärkeä, sillä soittoharrastus on aina tavoitteellista. Kotiläksyä tulee joka kerta, ja siksi kotiin on hankittava laadukas soitin. Oppilaaksi pääsee sitä mukaa kuin paikkoja vapautuu. Jonotus voi alkaa vaikka heti.
Hyvänmielen Pianokoululla on erityisesti kaksi merkittävää päämäärää. Ensimmäinen niistä on vahvistaa lapsen itsetuntemusta ja tervettä käsitystä itsestään oppijana yksilöllisen ja rohkaisevan pianonsoiton opetuksen kautta. Toisena päämääränä on edetä omien taipumusten ja tavoitteiden mukaan pianonsoiton perustaidoissa musisoinnin iloon ja elämyksiin asti. Toiminta perustuu ammatilliseen kokemukseen ja käytännössä toimiviksi ja pidetyiksi koettuihin menetelmiin.

Tiedustelut: lauramarila@hotmail.com

Hinnat:

  • 695 € – opetusta 45 minuuttia viikossa / syys- tai kevätlukukausi
  • 530 € – opetusta 30 minuuttia viikossa / syys- tai kevätlukukausi

Hyvänmielen Pianokoulussa on tilaa uusille oppilaille!

Kutsun sinut ja lapsesi tervetulleeksi yhteiselle hyvänmielen matkalle!
Laura Marila
musiikkipedagogi ja lastenohjaaja
lauramarila@hotmail.com