Ilmoittautuminen

Nurmijärven musiikkiopistoon ei ole pääsykokeita. Oppilaaksi ilmoittaudutaan huhti-toukokuussa osoitteessa numo.eepos.fi olevalla lomakkeella. Jos oppilaspaikkoja vapautuu syyskauden aikana, täydentävä ilmoittautuminen avataan joulukuussa.

Perusopetukseen, avoimeen opetukseen, musiikkileikkikouluun, soitinvalmennukseen ja kuoroihin on omat ilmoittautumislomakkeensa. Perusopetuksen ilmoittautumislomakkeella kysytään henkilötiedot, ensisijainen ja toissijainen soitinvalinta sekä toive opetustaajamasta. Lisäksi pyydetään kertomaan mahdollisista aiemmista musiikkiopinnoista, perheen musiikkiharrastuksista ja mahdollisuuksista sitoutua musiikkiopisto-opintoihin. Täytä vain yksi ilmoittautumislomake.

Sivuston Opetus-valikosta löytyy tietoa opiskelusta musiikkiopistoissa. Ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä kannattaa lisäksi tutustua soitinvalikoimaamme ja soitinesittelyvideoihin.

Nurmijärven musiikkiopiston soitinvalikoima taajamittainen

  • Klaukkala: piano, viulu, alttoviulu, sello, huilu, harmonikka, kantele, kitara, pasuuna, klarinetti, kontrabasso, trumpetti, käyrätorvi, oboe, fagotti, saksofoni, nokkahuilu
  • Kirkonkylä: piano, viulu, alttoviulu, sello, huilu, harmonikka, kantele, kitara, klarinetti, harppu
  • Rajamäki: piano, viulu, alttoviulu, sello, huilu, pasuuna

Kuorot harjoittelevat Klaukkalan Monikossa.

Muskareita järjestetään kaikissa taajamissa, tarjonta vaihtelee vuosittain.

fiFinnish