Numo on siirtynyt joululoman viettoon. Toivotamme kaikille oppilaillemme, heidän perheilleen sekä yhteistyökumppaneillemme oikein hyvää ja rauhallista joululomaa sekä iloa ja menestystä vuodelle 2022. Opetus jatkuu maanantaina 10.1.2022. Tiedotamme ennen kevätlukukauden alkua mahdollisesti poikkeuksellisista opetusjärjestelyistä internetsivullamme sekä sähköpostitse oppilaillemme ja heidän huoltajilleen.

Vapaille oppilaspaikoille otetaan oppilaita täydentävässä oppilashaussa, joka on käynnissä parhaillaan. Uusia oppilaita otetaan musiikkileikkikouluun, soitinopetukseen, kuoroihin ja avoimeen opetukseen. Ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella osoitteessa numo.eepos.fi. Ilmoittautumislomakkeesta selviää, mihin soittimiin ja ryhmiin on vapaita oppilaspaikkoja. Ilmoittautuminen on avoinna 15.12.2021-5.1.2022.

Soitinopintoja voi nyt myös kokeilla ostamalla kuukauden mittaisen soitinkokeilupaketin (4 soittotuntia 130€). Kokeilupaketti on hyvä tapa selvittää, millainen harrastus soitonopiskelu on, ja sopiiko valittu soitin itselle hyvin.

Nurmijärven musiikkiopistossa ei ole pääsykokeita. Oppilaita otetaan harkinnan ja vapaiden oppilaspaikkojen mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä pääasiassa keväisin huhti-toukokuussa. Joulukuun puolivälissä avataan täydentävä oppilashaku vapaille oppilaspaikoille.