Ukulele- ja kannelmuskari (5–7-vuotiaat), 45 min

Soitinryhmissä harjoitellaan soittotekniikan alkeita, soittoon keskittymistä ja nuotinlukua, sekä lauletaan ja leikitään kuten muissakin muskareissa. Tunneilla tutustutaan lisäksi erilaisiin soolosoittimiin (jousi- ja puhallinsoittimet, kitara, piano, harmonikka), joiden soittamista Numossa voi harrastaa.

Rytmimuskari (5–9-vuotiaat), 45 min

Poppis-rytmiryhmässä tutustutaan musiikin alkeisiin rytmimusiikin keinoin. Käytämme koulun musiikkiluokan soittimistoa. Tutustutaan bändisoittimiin sekä äänentoistolaitteisiin. Rytmimuskarista voi jatkaa kevyen tai klassisen musiikin opintoihin, kumpaankin on siitä hyötyä. Opettajana Eero Purhonen.

Pianomuskarit (6−7-vuotiaat), 45 min (15+30)

Kuvionuottien avulla pianonsoiton alkeiden oppiminen on helppoa ja innostavaa; joka sävelellä on oma värinsä ja oktaavialalla oma kuvionsa. Pianonsoiton lisäksi leikitään ja lauletaan, kuten muissakin muskariryhmissä. Opettajana Tanja Kangaskoski

 

 

Karusellimuskarit (6–9-vuotiaat), 45 min

Karusellimuskarissa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin soittimiin, jotta oman soittimen valitseminen helpottuu. Ryhmien soitinvalikoimaan kuuluvat mm. kannel, nokkahuilu, ukulele ja viulu. Lisäksi soitinopettajat käyvät vierailemassa ryhmissä ja esittelemässä soittimia.

 

fiFinnish