Orkesterit

Nurmijärven musiikkiopistossa painotetaan kaverimusisointia, yhdessä tekemistä. Musiikkiopistolaisen mieleenpainuvimmat muistot ja herkimmät elämykset syntyvät usein orkestereissa, kuoroissa ja kamarimusiikkiprojekteissa; niissä koetaan, opitaan, kuullaan yhdessä, syvennetään omaa suhdetta musiikkiin solmien samalla tiiviitä, elinikäisiäkin ystävyyssuhteita.

ORKESTERIT LUKUVUONNA 2021-22

Maanantaisin
klo 16.30-17.15 Ensipuhallus, Eero Purhonen / Maestoso
klo 17.45-18.45 Numon puhallinorkesteri, Jalo Oinonen / Maestoso
klo 19-21 NPO, Tamas Paraczky / Maestoso

Tiistaisin
klo 17.15-18 Jousisirkus, Katja Valo / Piccolo

Torstaisin
klo 16.45-18 Dominantti / Maestoso
klo 18.15-20.15 Camerata / Maestoso

 

Jousisirkus

Mukaan viulistit, alttoviulistit, sellistit ja basistit – kaikki aloittajat ja jo vähän aikaa soittaneet! Opettelemme mm. yhteissoiton ja solmisaation alkeita, soitamme korvakuulolta ja improvisoimme sekä soitamme kivaa ohjelmistoa!(Alkeistaso – pt 1)

Dominantti

Tässä jousiorkesterissa on 8-11-vuotiaita muusikkoja. Soitamme kivoja klassikoita sekä pelimannimusiikkia!
(Pt 1-2 taso)

Camerata Numo

(Pt 3 taso – syventävät opinnot)

Ensipuhallus

Mukaan kaikki soittotaipaleensa alussa olevat puhaltajat! Tässä orkesterissa oppii yhteissoiton alkeet ja tutustuu uusiin ystäviin.

Numon puhallinorkesteri

Tervetuloa kaikki jonkin tasosuorituksen tehneet puhaltajat! Ohjelmistomme sisältää musiikkia Disney-klassikoista klassisiin helmiin.

Nurmijärven puhallinorkesteri (NPO)

Nurmijärven puhallinorkesteri on oma itsenäinen yhdistys, joka tekee yhteistyötä musiikkiopiston kanssa. NPO:ssa soittaa aikuisia puhallinsoittimen harrastajia sekä musiikkiopistolaisia. Ohjelmisto on monipuolista ja hauskaa, klassisesta ohjemistosta samboihin ja tangoihin.