Orkesterit

Nurmijärven musiikkiopistossa painotetaan yhdessä tekemistä. Musiikkiopistolaisen mieleenpainuvimmat muistot ja herkimmät elämykset syntyvät usein orkestereissa, kuoroissa ja kamarimusiikkiprojekteissa; niissä koetaan, opitaan, kuullaan yhdessä, syvennetään omaa suhdetta musiikkiin solmien samalla tiiviitä, elinikäisiäkin ystävyyssuhteita.

ORKESTERIT LUKUVUONNA 2022-2023
Opettajat jakavat oppilaat valmiiksi orkestereihin. Jos haluat kokonaan vapautuksen orkesteritoiminnasta lukuvuonna 2022-23, ilmoita siitä sähköpostitse rehtorille tuomas.mali@numo.fi.

Maanantaisin
Numon puhallinyhtyeet klo 18:00-18:45 / Maestoso
Nurmijärven puhallinorkesteri klo 19:00-21:00 / Maestoso

Tiistaisin
Dominantti Klaukkala klo 17:00-18:00 / Maestoso
Camerata Numo klo 18:15-20:15 / Maestoso

Keskiviikkoisin
Dominantti kirkonkylä klo 18:30-19:30

Dominantti kirkonkylä

Numon orkesteripolku alkaa luontevimmin tästä orkesterista. Soitamme kivoja klassikoita, lastenlauluja ja pelimannimusiikkia! Orkesterissa harjoitellaan yhteissoiton perusasioita hauskalla tavalla.

Dominantti Klaukkala

Tässä jousiorkesterissa soitetaan monipuolisesti kaikenlaista musiikkia elokuvasävelmistä klassikohin. Orkesteriin voi siirtyä kirkonkylän Dominantista tai taitojen riittäessä orkesteripolun voi aloittaa myös tästä orkesterista.

Camerata Numo

Tässä orkesterissa soittavat opinnoissaan edistyneimmät jousisoittajat. Orkesteriin siirrytään Klaukkalan Dominantti-orkesterista. Ohjelmisto on monipuolista, innostavaa ja toisinaan haastavaakin. Tavoitteena on elämyksellisyys ja hienovaraisenkin orkesterimusisoinnin hallinta. Orkesteri esiintyy musiikkiopiston konserteissa ja tekee erilaisia yhteisprojekteja.

Ensipuhallus

Mukaan kaikki soittotaipaleensa alussa olevat puhaltajat! Tässä orkesterissa oppii yhteissoiton alkeet ja tutustuu uusiin ystäviin.

Numon puhallinorkesteri

Tervetuloa kaikki jonkin tasosuorituksen tehneet puhaltajat! Ohjelmistomme sisältää musiikkia Disney-klassikoista klassisiin helmiin.

Nurmijärven puhallinorkesteri (NPO)

Nurmijärven puhallinorkesteri on oma itsenäinen yhdistys, joka tekee yhteistyötä musiikkiopiston kanssa. NPO:ssa soittaa aikuisia puhallinsoittimen harrastajia sekä musiikkiopistolaisia. Ohjelmisto on monipuolista ja hauskaa, klassisesta ohjemistosta samboihin ja tangoihin.