Hakeutuminen oppilaaksi

Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Musiikkileikkikouluun ei ole pääsykokeita, uusia oppilaita otetaan hakuaikana ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen uuden lukuvuoden ryhmiin alkaa pääsääntöisesti toukokuun alussa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: numo.eepos.fi. Vapaita paikkoja voi tiedustella kansliasta (kanslia@numo.fi / p. 09 2509 812), kesken lukukautta ilmoittautuneiden oppilasmaksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

Haku kuoroihin

Satakielet ja Laulujoutsenet -kuoroihin otetaan uusia 13-20-vuotiaita laulajia laulunäytteen kautta. Visertäjiin ovat tervetulleita kaikki laulamisesta pitävät 6-8-vuotiaat lapset!

Ilmoittautuminen: www.numo.eepos.fi

Hae Hyvänmielen pianokouluun

Hyvänmielen Pianokoulu toimii musiikkiopiston vapaalla osastolla. Soittotunneille voi tulla pelkän kiinnostuksen perusteella ilman pääsykokeita. Erityisiä musiikillisia taipumuksia ei pidetä Hyvänmielen Pianokouluun pääsemisen vaatimuksena, vaan pääasia on halu oppia.

Ilmoittautuminen: www.numo.eepos.fi

Haku soittotunneille ja soitinvalmennukseen

Musiikkiopiston soitinoppilaaksi sekä soitinvalmennukseen ilmoittaudutaan sähköisesti numo.eepos.fi toukokuun alussa aukeavalla lomakkeella.

Kesken soittovuotta vapautuville oppilaspaikoille otamme valmennusoppilaita jonotusperiaatteella. Jonoon voi ilmoittautua: kanslia@numo.fi.

TERVETULOA!