Nurmijärven musiikkiopistossa on vielä oppilaspaikkoja muskarissa, soitinvalmennuksessa, soitinopetuksessa ja Hyvänmielen Pianokoulussa.

Soitinopetuksessa on tilaa erityisesti kaikille puhallinsoitinten soittajille, suositussa poikkihuilussakin on vielä poikkeuksellisesti useita oppilaspaikkoja vapaana. Kosketinsoitinten ystäville on uutta tarjontaa: pianon ja urkujen lisäksi voi Numossa nyt opiskella myös cembalon soittoa. Muistathan, että Numossa on suosikkisoittimien lisäksi opetusta myös mm. harpussa, kanteleessa, harmonikassa, kontrabassossa ja nokkahuilussa. Tutustu kaikkiin soittimiimme sivuston opetus-valikossa ja valitse omasi!

Laura Marilan suosittu Hyvänmielen Pianokoulu toimii Nurmijärven musiikkiopiston avoimella osastolla. Hyvänmielen Pianokoulussa pianonsoittoa opiskellaan musiikkiopiston perusopetusta väljemmin. Eteneminen tapahtuu kunkin opiskelijan omin ehdoin, ja omaksi sekä perheen iloksi harrastaminen on riittävä tavoite. Toisaalta Hyvänmielen Pianokoulu toimii myös lempeänä ponnahduslautana sellaiselle lapselle, joka mahdollisesti tulevaisuudessa haluaa osallistua musiikkiopiston perusopetukseen.

Musiikkileikkikoulun tärkein tavoite on musiikin rakkauden sytyttäminen ja ruokkiminen. Näin musiikkileikkikoulu luo pohjan musiikkiopiston pyrkimykselle luoda oppilailleen hyvä, elinikäisenä voimavarana toimiva musiikkisuhde. Musiikkiharrastus tukee lapsen kasvua monin tavoin antaen virikkeitä muun muassa kognitiiviselle, motoriselle, kielelliselle ja sosiaaliselle kehitykselle.

Nurmijärven musiikkiopiston musiikkileikkikoulussa toimii vauva-, perhe-, leikki- ja soitinryhmiä. Vauva- ja perheryhmät, joissa huoltaja on mukana, muodostuvat 3 kuukauden ikäisistä vauvoista 2-vuotiaisiin taaperoihin. Leikkiryhmissä musisoi 3–6-vuotiaita ja soitinmuskariryhmissä soitinkohtaisesti 5–9-vuotiaita lapsia.

Soitinvalmennus toimii siltana musiikkileikkikoulun ja soitinopetuksen välissä. Soitinvalmennusta on tarjolla pianossa ja viulussa.

Opetus alkaa viikolla 33.

Tervetuloa musisoimaan!

fiFinnish