NUMO Kapelli

Numo Kapelliin voivat osallistua n. 10-vuotiaat ja vanhemmat jousisoittajat. Vähintään pt 1 tulee olla suoritettuna. Jos olet epävarma, voitko osallistua, otathan yhteyttä orkesterin vetäjään. Kapellissa opitaan yhteissoittoa monipuolisen ohjelmiston myötä, saadaan uusia soittokavereita ja pidetään hauskaa!

Kapellia johtaa Alina Järvelä.

Info

 

Hei! 

 

Tässä tietoa Kapellin syyslukukauden aikatauluista. Kokoonnumme pienryhmissä viikoittain paria poikkeusta lukuunottamatta. Lukukausi huipentuu joulukonserttiin torstaina 17.12 klo 19 Monikossa. Sitä ennen pidetään kenraaliharjoitus evästauolla su 11.12 klo 9-12. Mikäli ette pääse/lapsenne ei pääse konserttiin tai kenraaliharjoitukseen niin kertokaa siitä minulle, sillä tieto saattaa muuttaa sovituksia ja stemmajakoja. Toivon tietysti, että kaikki pääsevät sekä kenraaliharjoitukseen ja konserttiin, jotta saadaan kappaleet kuulostamaan hienoilta ja onnistunut konsertti aikaan!

Seuraamme toki koronatilanteen käänteitä ja varaudumme henkisesti kaikkeen, kuten joulukonsertinkin peruuntumiseen. Mutta Mauno Koivistoa lainatakseni: ”Ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin.”

 

Viikolla 38 EI HARJOITUKSIA.

Ma 28.9 EI HARJOITUKSIA. Maanantain ryhmäläiset voivat halutessaan tulla korvaamaan Monikon torstain ryhmiin klo 17 tai klo 18. 

Viikolla 42 syysloma, EI HARJOITUKSIA.

Viikolla 49 pajaviikko, EI HARJOITUKSIA. Pajaviikolla ei ole normiopetusta. Sen sijaan pidämme erilaisia työpajoja, joihin toivotaan runsasta osallistumista. Tietoa pajaviikosta tulee myöhemmin.

Viikolla 50 normiharjoitusten lisäksi kenraaliharjoitus su 13.12 klo 9-12 Monikossa.

Viikolla 51 maanantairyhmä normaalisti. Torstaina joulukonsertti Monikossa klo 19. Läpimeno ennen konserttia. Tarkempi aikataulu seuraa lähempänä. 

 

Tyyntä syksyä kaikille!

 T. Alina