Oppilaiden jatkoilmoittautuminen lukuvuodelle 2024-2025 tapahtuu Eepoksessa 8.4.-1.5.2024. Jokaisen oppilaan tulee kirjautua Eepokseen ja ilmoittaa ensi lukuvuoden suunnitelmistaan. Myös opintojen lopettamisesta tulee tehdä ilmoitus jatkoilmoittautumislomakkeella. Lomakkeella ilmoitetaan myös mm. mahdollisesta välivuodesta, muutoksesta soittotunnin pituudessa, sivuainetoiveesta ja osallistumisesta kuoroon.

Ryhmäopinnoissa oppilaat hyväksytään ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomakkeen täyttäminen heti takaa paikan niihinkin ryhmiin, jotka ehkä pikaisestikin täyttyvät.

”Musiikin hahmotusaineet” eli Muha tarkoittaa aivan samaa kuin aiempi termi ”musiikin perusteet”. Muhaopinnot koostuvat Muha1, Muha 2, Muha 3, Muha 4 ja Muha syventävät -opintojaksoista.

Soittotunnin pituuteen muutosta haluavan on hyvä huomata, että lukukausimaksu määräytyy soittotunnin pituuden mukaisesti.

Uusina oppiaineina tarjoamme opetusta cembalonsoitossa sekä sävellyksessä. Molempia voi opiskella sekä sivuaineena että pääaineena. Sävellysopintojen aloittaminen ei vaadi aiempaa kokemusta säveltämisestä.

Jatkaville taiteen perusopetuksen oppilaille lähetetään kesäkuussa oppilaspaikan varausmaksu 60 €. Varausmaksun summa vähennetään syyskauden lukukausimaksusta. Numon maksut on nyt mahdollista tilata verkkopankkiin e-laskuina. E-laskutilauksessa voi käyttää nimeä Nurmijärven musiikkiopisto tai opiston Y-tunnusta 0533333-0. Suosittelen kaikille e-laskun käyttöä.

Kaikki laskut siirtyvät eräpäivän jälkeen perintätoimisto Visman hoidettaviksi, eikä niitä voida sen jälkeen enää musiikkiopistolla hoitaa. Ennen eräpäivää voi pyytää eräpäivän siirtoa musiikkiopiston kansliasta kanslia@numo.fi, jolloin voi välttää laskun etenemisen perintään.

Iloista kevään odotusta kaikille,

Reksi

fiFinnish