Lukuvuosi 2020-2021 on päättynyt ja perinteinen kevätkonsertti La Primavera toteutettu videon muodossa. Video on katsottavissa oheisen linkin kautta, ja siinä esiintyy Camerata Numo solistinaan viulutaiteilija Adrian Ibañes-Resjan sekä joukko muita Nurmijärven musiikkiopiston oppilaita ja opettajia: pianistit Vella Wikström ja Lassi Eskola, viulistit Marie Niininen, Gabriella Haapalainen ja Alina Järvelä, sellisti Amanda Puustinen säestäjänään Kumi Komori sekä kitaristit Joel Peltonen ja Oiva Haapanen. Suuri kiitos Adrian Ibañes-Resjanille ja kaikille muille esiintyjille kevätkonserttivideon toteuttamisesta.

Kiittää täytyy myös kaikkia muita oppilaitamme innokkaasta musiikin harrastamisesta ja musiikkielämysten tuottamisesta. Lukuvuosi oli todella poikkeuksellinen etäopetusjaksoineen ja koronapandemian aiheuttamine erityisjärjestelyineen. Huoltajien tukea ja joustavuutta on tarvittu ja saatu poikkeuksellisen paljon. Onnittelut kaikille niille, jotka poikkeusoloista huolimatta kykenivät edistymään soittotaidossaan ja säilyttämään motivaationsa soittoharrastuksen jatkamiseen. Jokainen tasosuorituksen tekijä ansaitsee erityiset kiitokset ja onnittelut.

Tasosuoritusten tekijöiden lisäksi myös todistuksen saajia on runsaasti – pandemia vaikutti musiikin harrastamisen muotoihin, mutta into, ahkeruus ja tavoitteellisuus säilyivät korkealla tasolla. Musiikkiopiston suorittamisesta saatu todistus on merkki poikkeuksellisesta kyvystä asettaa ja saavuttaa arvokkaita tavoitteita. Onnittelut todistuksen saajille!

Kiitos kuuluu myös Lions Club Klaukkalalle oppilaiden stipendeihin tarkoitetusta lahjoituksesta. Stipendit on tänä vuonna myönnetty tavanomaista suurempina kesän musiikkileireille osallistuville oppilaille. Musiikkileireillä syntyy unohtumattomia musiikillisia muistoja ja usein siellä tehdään myös valtavia taidollisia harppauksia. Onnittelen stipendin saajia ja toivon antoisia kesäleirikokemuksia!

Lukuvuosi 2021-2022 alkaa perjantaina 13.8. tuntien sopimisella. Opetus alkaa maanantaina 16.8. Lämmintä ja rentouttavaa kesälomaa toivottaen,

Tuomas Mali

rehtori, Nurmijärven musiikkiopisto

fiFinnish