Nurmijärven musiikkiopistossa on vielä oppilaspaikkoja muskarissa, soitinvalmennuksessa, soitinopetuksessa ja Hyvänmielen Pianokoulussa.

Soitinopetuksessa on tilaa erityisesti kaikille puhallinsoitinten soittajille, suositussa poikkihuilussakin on vielä poikkeuksellisesti useita oppilaspaikkoja vapaana. Kosketinsoitinten ystäville on uutta tarjontaa: pianon ja urkujen lisäksi voi Numossa nyt opiskella myös cembalon soittoa. Muistathan, että Numossa on suosikkisoittimien lisäksi opetusta myös mm. harpussa, kanteleessa, harmonikassa, kontrabassossa ja nokkahuilussa. Tutustu kaikkiin soittimiimme sivuston opetus-valikossa ja valitse omasi!

Laura Marilan suosittu The Happy Tone Piano School toimii Nurmijärven musiikkiopiston avoimella osastolla. Hyvänmielen Pianokoulussa pianonsoittoa opiskellaan musiikkiopiston perusopetusta väljemmin. Eteneminen tapahtuu kunkin opiskelijan omin ehdoin, ja omaksi sekä perheen iloksi harrastaminen on riittävä tavoite. Toisaalta Hyvänmielen Pianokoulu toimii myös lempeänä ponnahduslautana sellaiselle lapselle, joka mahdollisesti tulevaisuudessa haluaa osallistua musiikkiopiston perusopetukseen.

Musiikkileikkikoulun tärkein tavoite on musiikin rakkauden sytyttäminen ja ruokkiminen. Näin musiikkileikkikoulu luo pohjan musiikkiopiston pyrkimykselle luoda oppilailleen hyvä, elinikäisenä voimavarana toimiva musiikkisuhde. Musiikkiharrastus tukee lapsen kasvua monin tavoin antaen virikkeitä muun muassa kognitiiviselle, motoriselle, kielelliselle ja sosiaaliselle kehitykselle.

The Music Playschool of the Nurmijärvi Music Institute (Numo), offers baby, family, music play, and instrument groups. Baby and family groups, where the guardian is present, consist of 3-month-old babies to 2-year-old toddlers. Children aged 3–6 make music in music play groups, and children aged 5–9 make music in music instrument groups.

Soitinvalmennus toimii siltana musiikkileikkikoulun ja soitinopetuksen välissä. Soitinvalmennusta on tarjolla pianossa ja viulussa.

Opetus alkaa viikolla 33.

Tervetuloa musisoimaan!

en_USEnglish