Hakeutuminen oppilaaksi

Ilmoittaudu musiikkileikkikouluun

Musiikkileikkikouluun ei ole pääsykokeita, uusia oppilaita otetaan hakuaikana ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen lukuvuoden 2018-19 ryhmiin alkaa ti 3.4. sähköisesti osoitteessa: www.numo.eepos.fi. Hakuaikojen ulkopuolella tiedustele vapaita paikkoja kansliasta (kanslia@numo.fi / p. 09 2509 812), oppilasmaksu määräytyy jäljellä olevien kertojen mukaan.

Haku kuoroihin

Satakielet ja Laulujoutsenet -kuoroihin otetaan uusia 13-20-vuotiaita laulajia laulunäytteen kautta. Visertäjiin ovat tervetulleita kaikki laulamisesta pitävät 6-8-vuotiaat lapset!

Ilmoittautuminen: www.numo.eepos.fi

Hae Hyvänmielen pianokouluun

Hyvänmielen Pianokoulu toimii musiikkiopiston vapaalla osastolla. Soittotunneille voi tulla pelkän kiinnostuksen perusteella ilman pääsykokeita. Erityisiä musiikillisia taipumuksia ei pidetä Hyvänmielen Pianokouluun pääsemisen vaatimuksena, vaan pääasia on halu oppia.

Ilmoittautuminen: www.numo.eepos.fi

Haku soittotunneille ja soitinvalmennukseen

Musiikkiopiston soitinvalmennukseen ilmoittaudutaan sähköisesti www.numo.eepos.fi lomakkeen kautta la 5.5. alkaen. Samana päivänä klo 11-15 soittimiin voi tutustua mm. soitinvalmennusopettajien johdolla Soiva talo – tapahtumassa monitoimitalo Monikossa.

Varsinaiseksi oppilaaksi haetaan toukokuisten pääsykokeiden kautta. Pääsykokeissa tehdään rytmi- ja melodiatoistotehtäviä sekä lauletaan vapaavalintainen laulu. Mikäli soittotaitoa jo on, hakija voi myös esittää kappaleen jollakin instrumentilla. Ilmoittautuminen pääsykokeisiin tapahtuu sähköisesti www.numo.eepos.fi lomakkeella, joka aukeaa la 5.5. – samana päivänä kuin Soiva Talo -tapahtuma, jossa on tilaisuus tutustua Numossa opetettavaan soitinvalikoimaan.

Kesken soittovuotta vapautuville paikoille otamme valmennusoppilaita jonotusperiaatteella ilman pääsykoetta. Jonoon voi ilmoittautua: kanslia@numo.fi.

Pääsykokeet järjestetään ti-ke 22.-23.5.18 Monitoimitalo Monikossa. 

TERVETULOA!

NUMON KANSLIA ON KIINNI 25.6.-31.7.
MUKAVAA KESÄLOMAA!

Nurmijärven musiikkiopisto
Kuntotie 7, 01800 Klaukkala
kanslia@numo.fi
p. 09 250 9812

Rehtori: Urpo Rauhala
p. 050 550 4426

Nurmijärven kirkonkylä, kanslia & opetuspiste

Osoite:
Keskustie 6 (Osuuspankin talo, sisäänkäynti bussiaseman puolelta)
01900 Nurmijärvi

Kanslia avoinna ma – ke klo 10-14 ja to klo 10-16

Puhelin:
09 2509 812

Rajakaari

 

Rajamäen opetuspiste, Rajakaari

 

Muskareita ja viulusoiton opetusta

 

Kuntolanpolku 2

 

Monikko - Nurmijärven monitoimitalo

Kuntotie 3

Tello-sali

Klaukkalan kirjaston alakerta. Orkesteri- ja kuoroharjoitukset sekä soittajaiset.