Satakielet-kuoro esiintymässä Nurmilintu-palvelutalossa vanhuksille

Kuorot

Nurmijärven musiikkiopiston alaisuudessa toimii kolme kuoroa, joita johtaa Annele Westerlund. Kuorot ovat maksuttomia musiikkiopiston oppilaille, mutta avoimia myös muille innokkaille laulajille. Laulajien ikäjakauma on 6-20 vuotta.

Kuorot esiintyvät ja järjestävät kuoromatkoja aktiivisesti. Kuoroyhdistys tukee kuorojen matkatoimintaa.
Tiedustelut: Annele Westerlund, p. 050 5223809 / annele.westerlund@hotmail.com.

Visertäjät

Visertäjiin ovat tervetulleita kaikki laulamisesta pitävät 6-8-vuotiaat tytöt ja pojat.

Kuoroharjoitukset pidetään maanantaisin klo 17.45-18.30 (alustava, muutos aikatauluun mahdollista) Monitoimitalo Monikossa (Klaukkala).

Satakielet

Satakielet-kuorossa laulaa 9-12-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Kuoroon otetaan uusia laulajia laulunäytteen kautta.

Kuoroharjoitukset pidetään maanantaisin klo 18.30-19.30 (alustava, muutos aikatauluun vielä mahdollista) Monitoimitalo Monikossa (Klaukkala).

Laulujoutsenet

Laulujoutsenet-kuorossa laulaa 13-20-vuotiaita tyttöjä ja poikia. Kuoroon otetaan uusia laulajia laulunäytteen kautta.

Kuoroharjoitukset pidetään tiistaisin klo 18.15-20.15 Monitoimitalo Monikossa (Klaukkala).

Nurmijärven nuorten kuoroyhdistys ry.
Ohje vanhemmille: Kuskaa, kannusta, kustanna

Nurmijärven musiikkiopiston alaisuudessa toimii kolme kuoroa, joiden laulajien ikäjakauma kattaa koko kouluiän. Kuorot toimivat kuitenkin itsenäisesti. Musiikkiopisto maksaa kuoronjohtajan palkan, muu toiminta rahoitetaan kuoroyhdistyksen keräämistä varoista. Jokainen kuorolainen voi liittyä kuoroyhdistyksen jäseneksi. Alle 15-vuotias kuorolainen on edustettuna huoltaijiensa kautta.

Hallinto: Kuoroyhdistyksen hallitukseen pyritään löytämään edustajat kaikista kuoroista. Hallitus valitaan vuosittain vuosikokouksessa. Lisäksi hallitukseen voidaan valita työstä kiinnostuneet yli 15-vuotiaat kuorolaiset.

Toiminta: Kuoroyhdistys toimii kuorojen toiminnan tukijana, suunnittelee mm. konserttimatkoja sekä huolehtii varojen keruusta ja esiintymisasuista. Kevät- ja vuosikokouksissa päätetään kuorojen toiminnasta, kilpailu- ja konserttimatkoista ja leireistä.

Matkoja rahoitetaan erillaisilla varjoenkeruukampanjoilla ja talkoilla, joihin toivomme kaikkien mahdollisuuksien mukaan osallistuvan. Lisäksi matkoilta ja leireiltä peritään osallisumismaksu, jonka suuruus määräytyy käytettävissä olevien varojen mukaan. Pyrimme siihen, että varainhankinta kattaisi vähintään 50% maksuista. Osallistumismaksusta voidaan myöntää sisarusalennusta.

Kuoroyhdistys haluaa tukea aktiivisia kuoron toimintaan osallistuneita laulajia kannustusstipendeillä. Lisäksi se jakaa pitkäaikaisille laulajille 5- ja 10-vuotismerkkejä.

Maksut: Yhdistyksen jäsenyydestä ei peritä jäsenmaksua. Kuoro-opetuksesta Nurmijärven musiikkiopisto veloittaa 80 € / lukukausi, muilta kuin musiikkiopiston oppilailta. Kuoroyhdistys perii esiintymisasuista 30€ pukumaksua. Pukumaksu peritään vain kerran.

Nurmijärven nuorten kuoroyhdistys ry. haluaa tukea lasten ja nuorten lauluharrastusta tarjoamalla turvallisen harrastusympäristön sekä siihen kuuluvan sosiaalisen, tasapainoisen ympäristön.

Nurmijärven Musiikkiopisto

Nurmijärven musiikkiopisto on vuonna 1982 perustettu musiikin perusopetusta tarjoava oppilaitos jota ylläpitää Nurmijärven musiikkiopiston kannatusyhdistys ry. Toiminta on opetusministeriön tukemaa ja sitä säätelevät perusopetuslaki ja -asetus.

YHTEYSTIEDOT

 

Nurmijärven musiikkiopisto / kanslia:
Kuntotie 7
01800 Klaukkala  

 

Puhelin:
09 2509 812

Sähköposti:
kanslia@numo.fi

Rehtori
Urpo Rauhala
050 550 4426

Opettajat:
etunimi.sukunimi@numo.fi

Pankkiyhteys:
FI10 5300 0320 0477 11

 

 

OPETUSPISTEET

Nurmijärven kirkonkylä
Keskustie 6

Rajamäki, Rajakaari
Keskusraitti 1

Klaukkala
Monitoimitalo Monikko
Kuntotie 3

Nurmijärven kirkonkylä, kanslia & opetuspiste

Osoite:
Keskustie 6 (Osuuspankin talo, sisäänkäynti bussiaseman puolelta)
01900 Nurmijärvi

Kanslia avoinna ma – ke klo 10-14 ja to klo 10-16

Puhelin:
09 2509 812

Rajakaari

 

Rajamäen opetuspiste, Rajakaari

 

Muskareita ja viulusoiton opetusta

 

Kuntolanpolku 2

 

Monikko - Nurmijärven monitoimitalo

Kuntotie 3

Tello-sali

Klaukkalan kirjaston alakerta. Orkesteri- ja kuoroharjoitukset sekä soittajaiset.